Våra referenser

Oavsett om det är ett bröllop, företagsfest, en privat fest eller annat event är det oss du skall prata med!

Megamix är eventbolaget som hjälper dig att genomföra alla sorters event!  Vi försöker göra varje event minnesvärt, stort som litet. Kanske i ett lite enklare utförande eller något mer påkostat eller rent av lyxigt.

Vi har varit med länge i branschen och vet vikten av att följa med i de nya trenderna och influenserna inom eventskapande. Vi fäster stor vikt vid det estetiska intrycket och ser till att levererar en tjänst enligt era önskemål och högt ställda förväntningar.

Vårt företag och vår framgång bygger på ett väl inarbetat förtroende och ett stort och professionellt etablerat nätverk för de kvalitétstjänster vi leverar. Våra kunder får garanterat en unik och, stämningshöjande upplevelse de sent kommer att glömma.

STORT tack till världens bästa Kenth och Johan för grym spelning på vårt bröllop!! Både på vårt mingel på Brösarp station och under kvällens party på Ravlunda Bränneri. Det var verkligen en härlig stämning på dansgolvet hela kvällen, och saxofonen var verkligen pricken över i:et!

Än en gång stort tack!

Hälsningar

Herr & Fru Anebreid

Pierre!!

En sällan skådad avslutning på en fenomenal fest! Den sista timmen var magisk!

Det var en grym avslutning!

Har sällan dansat så mycket!
Oj vad kul! Vår bästa dag i livet!

Tack Pierre! Du lyckades få rejält drag på dansgolvet på vår bröllopsdag den 26:e april. Ljussättning av lokalen och minglet  med saxofonist var rejäla stämningshöjare, tjusigt!! Stort tack!!

Vi ses o hörs!!

Malin o Peter Nilsson

Vi hade den bästa dagen i våra liv i fredags, den 15 Augusti! Dj Pierre fixade ett oförglömligt bröllop och fest åt oss. Linus Svenning sjöng under vigseln, bästa mingelmagikern under minglet. Och den absolut bästa musiken och ljuset under hela kvällen. Alla gästerna dansa som aldrig förr och ingen ville åka hem. Stort tack för att DU hjälpte oss med denna dag. Vi kommer minnas den i evigheter och garanterat ha fler fester med hjälp av megamix 🙂 STORT tack !!

Kenth, vi kan inte tacka dig nog för ditt fantastiska arbete på vårt bröllop! Tack vare dig var dansgolvet fullt tills solen som gick upp, gäster av alla åldrar trivdes och dansade och brudgummen fick all Elvis han ville ha:)

Letar ni en DJ som kan fylla ett dansgolv och som inte bara behärskar de nya hitsen utan också musik från den gamla goda tiden och som också är lyhörd och trevlig – kontakta Kenth!

Återigen stort stort tack!

/Josefin och Björn

Dj Pierre!

Jag och min nyblivna fru vill skänka dig ett stort tack för att du var med och förgyllde våran bröllopsdag. Tackar även för att du gjorde så att vår bröllopsdans blev till en succé!! Alla pratar fortfarande om festen så känn dig hedrad och omtalad!!!

// Herr och Fru Sjölin

Många var det som gjorde vår dag till den mest fantastiska man kan tänka sig! Och du, Pierre, var en av dem! Ditt musikval var ypperligt och det fanns inte många hörn lediga på dansgolvet under hela kvällen! Kalasbra musik!!! Vi vill tacka dig så jättemycket och kommer säkert att höra av oss igen i andra sammanhang! Miljoner tack!

Mia och Jonas

TUSEN TACK Pierre för ett super bra jobb på vårt bröllop den 16/6. Vi har hört massor med positiv respons på musiken som fick varenda kotte att rocka loss på dansgolvet. Själva kände vi direkt från första samtalet att du var rätt man för jobbet. Vi kommer rekomendera dig till så många vi kan.

Ha det bäst!

Hälsningar Patrik och Katarina Winkler

Tack så mycket Kenth för att du vände plattor på vår bröllopsfest. Dansgolvet var proppfullt hela kvällen och du lyckades välja låtar som både våra svenska och engelska bröllopsgäster tyckte om. Flera gäster anmärkte att det var den roligaste bröllopsfesten de varit på!

Tack för allt!

Sara & Simon

Hej Pierre!

Har inte hunnit skriva något tidigare i gästboken pga flytt. Du var kung på vårat Bröllop. Du fick ickedansare att dansa rumpan av sig och dansare att dansa ännu mer. Vad mer kan man säga. Vi är skitnöjda över att vi valde just dig till dj på vårt bröllop. Hoppas du dyker upp på inflyttningsfesten i vårat nya hus )

Ha det så bra så hörs vi!

Jocke

Intresserad av att kontakta oss?

Kontakta oss